ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η καλύτερη στρατηγική Neobux!

Τυχαία, βρήκα κάπου στο διαδίκτυο μια στρατηγική Neobux, η οποία μου φάνηκε η καλύτερη και τώρα την μοίράζομαι μαζί σας!  Μην ξεχνάτε άλλοστε ότι το Neobux είναι το μόνο που προσφέρει αυτά τα οφέλη από νοικιασμένους referrals και το πιο σημαντικό, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ για να αρχίσετε.  (εκτός και αν θέλετε φυσικά να επιταχύνετε τη διαδικασία). <br />

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΗΜΑ-ΠΡΟΣ-ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ NEOBUX <br />

Βήμα 1:

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό Neobux. Επιλέξτε μια ώρα κάθε μέρα που θα πατήσετε όλες τις διαφημίσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε κλικ κάθε μέρα την ίδια στιγμή, αν είναι δυνατόν. ΠΡΕΠΕΙ να πατήσετε όλες τις διαφημίσεις κίτρινου χρώματος για να πιστωθείτε για τα κλικ των referrals σας. Αν χάσετε μια μέρα, δεν θα πιστωθείτε τα κλικ που γίνονται από τους referrals σας εκείνη την ημέρα.
Προαιρετικά:  Εγκαταστήστε την επέκταση AdAlert στον browser σας. Θα σας ενημερώσει όταν υπάρχουν νέες διαφημίσεις για να κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Βήμα 2:

Μόλις φτάσετε τα $2 στο κυρίως υπόλοιπο, μεταφέρετε τα χρήματα στο υπόλοιπο ενοικίασης. (Σημείωση:... Μην κάνετε το λάθος να νοικιάσετε referrals όταν έχετε μόλις 0,6 δολάρια, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν. Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals αλλά δεν θα έχετε τα χρήματα για να τους διατηρήσετε μετά τη λήξη τους, άρα περιμένετε μέχρι να έχετε $2).  Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να βγάλετε $2 μόνοι σας, αλλά θα είναι αρκετά για να κρατήσετε τους νέους referrals σας και να ανακυκλώσετε τους ανενεργούς.

Βήμα 3:

Έχοντας $ 2 στο υπόλοιπο ενοικίασης σας, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals. Σε αυτό το σημείο, ενεργοποιήστε το Autopay (θα βρείτε αυτή την επιλογή στην κορυφή της σελίδας, όπου είναι οι referrals σας). Οι ενοικιαζόμενοι referrals κοστίζουν 0,20 δολάρια το μήνα για να διατηρηθούν. Αντί να πληρώνετε εσείς για τους referrals, πληρώνουν αυτοί για τον εαυτό τους όσο έχετε ενεργοποιημένο το Autopay. Παίρνετε βασικά ένα σεντ λιγότερο από κάθε referral, αλλά θα είναι referrals σας για όσο διάστημα παραμένουν ενεργοί.

Συμβουλή: Προσπαθείστε να συγκρατηθείτε για τώρα. Όταν ζητάτε πληρωμή (με μόλις $2 στο κύριο υπόλοιπο του λογαριασμού σας), θα πληρωθείτε αμέσως. Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να το κάνουν αυτό για να βεβαιωθούν ότι το Neobux είναι legit, αλλά είμαι εδώ να σας πω ότι είναι σίγουρα! Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το δοκιμάσετε, κάντε το, αλλά μόνο μία φορά.

Βήμα 4:

Συνεχίστε να νοικιάζετε 3 referrals κάθε φορά που θα φτάσετε τα $2 στο λογαριασμό σας. Καθώς κερδίζετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να νοικιάσετε σε υψηλότερες τιμές. Μόλις έχετε 300 referrals, σταματήστε να νοικιάζετε και διατηρείστε αυτούς που έχετε.

Βήμα 5:

Μόλις ο κυρίως λογαριασμός σας φτάσει στα $ 100, χρησιμοποιήστε τα $ 90 για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας σε Golden. Οι referrals σας θα αρχίσουν αμέσως να κερδίζουν 1 σεντ ανά κλικ αντί για το κανονικό ½ σεντ ως Standard μέλος. Θα δείτε τώρα τα κέρδη σας στο Neobux να αρχίζουν να διπλασιάζονται.

Βήμα 6:

Ξεκινήστε να νοικιάζετε referrals και πάλι, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίστε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να ανανεώσετε και να ανακυκλώσετε τους υφιστάμενους referrals. Μόλις φτάσετε τους 1200 referrals, σταματήστε να νοικιάζετε και επικεντρωθείτε στη διατήρηση και το χτίσιμο του υπολοίπου σας.

Βήμα 7:

Μόλις έχετε αρκετά χρήματα για να το κάνετε, αναβαθμίστε σε συνδρομή Ultimate. Η τελευταία συνδρομή είναι ακριβή, αλλά έχει εντυπωσιακά οφέλη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι η 7-ημέρη αυτόματη ανακύκλωση. Εάν οποιοσδήποτε referral είναι ανενεργός για 7 ημέρες στη σειρά, το σύστημα θα τον ανακυκλώσει αυτόματα με ένα ενεργό referral. Μόλις αναβαθμίσετε σε Ultimate, θα σας συνιστούσα να διακόψετε την χειροκίνητη ανακύκλωση όλων μαζί. Επιπλέον, τα προσωπικά σας κλικ τώρα θα αξίζουν 2 σεντς, θα υπάρχουν εγγυημένες τουλάχιστον 15 διαφημίσεις καθημερινά για να κάνετε κλικ, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα για 30 ημέρες "διακοπών" όπου θα βγάζετε χρήματα από τους referrals σας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κλικ για διαφημίσεις εκείνες τις ημέρες και πολλά άλλα οφέλη.

Βήμα 8:

Μόλις γίνετε μέλος Ultimate, συνεχίστε να νοικιάζετε referrals μέχρι να φτάσετε μεταξύ 4000-4199 referrals. Σε εκείνο το σημείο, σταματήστε να νοικιάζετε, απενεργοποιήστε το Autopay και αρχίστε να ανανεώνετε τους referrlas σας για 90, 150, ή 240 ημέρες σε έναν χρόνο. Όσο περισσότερος χρόνος περνά, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση για ανανέωση. Πάλι, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Η ανανέωση για 240 ημέρες σε έναν χρόνο θα σας κοστίσει περισσότερο μπροστά, αλλά με έκπτωση 30% σε σύγκριση με έκπτωση 15% για Autopay, τα κέρδη σας θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε χρονικό διάστημα 240 ημερών.

Εξαργύρωση

Ο καλύτερος χρόνος για εξαργύρωση είναι όταν κάνετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα με 4000 referrals+, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν τόσο πολύ.  Το συντομότερο που σας συστήνω για εξαργύρωση είναι όταν έχετε αναβαθμίσει σε μέλος Golden. Απλά να έχετε κατά νου ότι όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πάρετε τους referrals στους 4000+, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε με την πάροδο του χρόνου.

Συμβουλές:

Μπορείτε να ενισχύσετε τα κέρδη σας στο Neobux από τη συγκέντρωση άμεσων referrals χρησιμοποιώντας τo referral link σας μετά από 30 ημέρες. Direct referrals(άμεσοι referrals) είναι άνθρωποι οι που εγγράφονται κάτω από σας και δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος. Συνεχίζουν να κερδίζουν για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν ενεργοί. Το Neobux πρόσφατα έχει αλλάξει εκ νέου τις προμήθειες από τους άμεσους referrals. Διαβάστε τo forum του Neobux για να μάθετε περισσότερα.

Θα φαίνεται σαν να παίρνει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι μόνο 5 λεπτά την ημέρα δουλειά και θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη πρόοδο καθώς θα αρχίσετε να νοικιάζετε referrals.

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

11 comments:

  1. Ειμαι νεο μελος στο neobux και εχω μια απορια σχετικα με το ποια ωρα πρεπει να κανω κλικ τις πορτοκαλι διαφημισεις.Η ωρα που επανερχοντε οι διφημισεις μου λεει οτι ειναι 15:52.Καθε μεσημερι καω κλικ αυτη την ωρα.Ομως η ωρα του server ειναι διαφορετικη.Εγω πρεπει να κανω κλικ καθε μερα 15:52 ωρα ελλαδας ή 15:52 ωρα server δηλαδη περιπου 22:52 το βραδυ???Αυτο παιζει ρολο και για τους reff που θα εχω αργοτερα???Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες σου οι απορίες απαντώνται στο επίσημο φόρουμ του Neobux

      Διαγραφή
  2. Otan pareis refs enoikiazomenous kane click stis 7k15 to prwi kai prin thn wra pou leei oti emfanizontai ksana oi diafhmiseis sou.. dld stn periptwsh sou prepei na kaneis click meta tis 7 to prwi kai prin tis 15k52.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα κανω 15:52 το μεσημερι και μετα (ωρα ελλαδος)...γιατι μετα οταν θα παρω ref θα πρεπει να κανω απο τις 7 το πρωι μεχρι και τις 15:52 το μεσημερι??μιλαμε για ωρα ελλαδος ε

      Διαγραφή
  3. aftos p postare tin stratigiki mporei na mou stilei ena email thelw na ton kanw kapies erwtisis mesw skype h kapio allo meso epikoinonias!!
    efxaristw polu
    email:iordanis15@hotmail.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου και εμενα την διευθυνση του τυπου που εκανε αναρτηση γιατι εχω και εγω μερικες ερωτησεις...

      Διαγραφή
    2. kotsiosw700i@hotmail.com

      Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι εκτός από PTC... Για Neobux υπάρχει το σχετικό ελληνικό forum

      Διαγραφή
    3. Θα προτιμουσα κατι σχετικα με το PTC,οσον αφορα την αξιοπιστια του

      Διαγραφή
  4. οποιος μπορει να μου απαντησει να μου πει τι ειναι τα referals να μ πειτε ενναλακτικους τροπους να πληρωνομαι εκτος απο πιστωτικη και ποια ειναι η ισοτητα δολαριων με ευρω γτ εμεις πληρωνομαστε με δολαρια αποτι βλεπω θα παρακαλουσα να μ απαντησετε φωτη με λενε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MitsosK Οποιος ξεκινησει ας με κανει Refferal του :) είμαι καθε μερα καθε λεπτο μεσα...δεν βγαινω καθολου απο το σιτε γιατι βλεπω τους ορους χρησεις κτλπ...Λοιπον καλη τυχη σε ολους σας και ελπιζω να με κανετε Refferal sas :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pos ginomai ref kapoiou..(ektos apo to na eggrafo me to onoma tou..kai exo ego kerdi apafto??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press