ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μέθοδος Youtube + PPD - Δημιουργία εικονικού προγράμματος


 Το πιο διασκεδαστικό σημείο.  Εδώ, καλούμαστε να προσφέρουμε αξία στο χρήστη, που είναι το επιθυμητό αρχείο - πρόγραμμα.  Εάν δεν ξέρεις να φτιάχνεις ένα πρόγραμμα μην μπεις στο κόπο...Θα φτιάξουμε ένα εικονικό!  Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουμε το WinRar, ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα έχεις. Η διαδικασία έχει ως εξής: Θα δημιουργήσουμε ένα zip file στο οποίο θα έχουμε 2 αρχεία: ένα txt με οδηγίες, και το πρόγραμμα μας σε μορφή exe. Μέσω του προγράμματος zip, θα κλειδώσουμε με κωδικό το αρχείο exe. (που είναι και το επιθυμητό πρόγραμμα).  Έτσι, στις οδηγίες του txt. θα πούμε ότι για να μην γίνει κατάχρηση του προγράμματος, αποφασίσαμε να το κλειδώσουμε. Για να κατεβάσουν το κωδικό θα πρέπει να επισκεπτούν το www.τάδε.com. Μάντεψε: το link που παραπέμπεις το χρήστη είναι της Sharecash! Αφού οι χρήστες συμπληρώσουν επιτυχώς την έρευνα ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ, θα έχουν πρόσβαση σε ένα αρχείο txt. στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός για να ξεκλειδώσουν το αρχείο exe. 

Στη συνέχεια ο χρήστης που ξεκλείδωσε το πρόγραμμα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυσσάρεστη έκπληξη! Το exe. στην ουσία θα είναι άδειο, περιέχοντας ένα txt. με μήνυμα ευχαριστίας, εικόνα ή...ένα troll face! Εντάξει, ίσως να μην είναι και το ιδανικό να κοροιδέψεις τους άλλους τέτοιο τρόπο.  Μην ξεχνάς ότι  μπορείς να διαθέσεις πραγματικά αρχεία για κατέβασμα, κάτι όμως που θα αλλάξει εντελώς τη τακτική που ακολουθεί αυτή η μέθοδος! 

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press