ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Προσέλκυσε επισκέπτες από Forums!



Τα Forums αποδείχθηκαν για μένα τουλάχιστον, (δες περισσότερα εδώ) ένας αρκετά καλός τρόπος προσέλκυσης επισκεπτών.  Όταν επισκέπτεσαι ένα forum γνωρίζεις πόσο δραστήριο είναι, βάση των αριθμών των threads, των posts, των μελών.  Αυτά τα στατιστικά συνήθως σε κάποια forums αναγράφονται στο κάτω μέρος της σελίδας.  Κάποια, δείχνουν και στατιστικά με αριθμό ατόμων που διαβάζουν ένα thread.  Έτσι γνωρίζεις ότι εκεί πιθανόν να υπάρχει κάποιος ο οποίος να ενδιαφέρεται για την επιχείρηση σου! Αυτό βέβαια εξαρτάται και κατα πόσο η θεματολογία της σελίδας που πρόκειται να προωθήσεις σχετίζεται και με την αντίστοιχη του forum.   Πώς μπορείς να διαφημίσεις την ιστοσελίδα σου σε ένα forum; Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους κυρίως.

Ο πρώτος είναι και ο πιο άμεσος.  Να βρεις δηλαδή μια ενότητα στο forum που θα κρίνεις ότι είναι η κατάλληλη και να δημοσιεύσεις ένα νέο θέμα όπου θα εξηγείς λίγα λόγια για τη σελίδα σου και θα συμπεριλάβεις και το σχετικό σύνδεσμο.  Απλά και εύκολα!

Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο έμμεσος και περιλαμβάνει τη χρήση του χώρου της υπογραφής (signature) που δίνεται συνήθως σε ένα μέλος ενός forum. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γράψεις μια σχετική περιγραφή στην υπογραφή σου, και να μην ξεχάσεις να βάλεις το link. Η υπογραφή εμφανίζεται σε κάθε ανάρτηση που δημοσιεύει ένας χρήστης και αυτό ακριβώς είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι έτσι μπορείς να προβάλεις τη σελίδα σου όσο θέλεις εσύ, δηλαδή όσες φορές γράψεις νέα ανάρτηση και επίσης σε όσες θεματικές ενότητες σου επιτρέπεται να δραστηριοποιηθείς. Αυτό ταυτόχρονα είναι και μειονέκτημα, διότι υποχρεώνεσαι έτσι να αναρτάς περιεχόμενο σε ενότητες που πιθανόν να μην σε ενδιαφέρουν.

Προσοχή όμως!  Όλα τα Forums έχουν τους δικούς τους κανόνες και όρους.  Σε αρκετά, γίνεται ξεκάθαρο ότι απαγορεύεται η αυτοπροβολή και η διαφήμιση.  Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πιο σωστό να γίνεται χρήση της υπογραφής.  Επίσης δεν είναι το ιδανικότερο να ξεκινήσεις την πρώτη σου ανάρτηση με διαφήμιση, διότι έτσι πιθανόν να τραβήξεις τη προσοχή κάποιου διαχειριστή ο οποίος θα σε διαγράψει οριστικά από το forum.

Παρακάτω, αναρτώ την μεγάλη λίστα με ελληνικά forums για να αρχίσεις να επωφελείσαι εδώ και τώρα! Και μην ξεχνάς, εάν δεν βρίσκεις forum σχετικό με το θέμα της ιστοσελίδας σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένες ενότητες που συγκαταλέγονται στα "Γενικά". Στη λίστα που ακολουθεί χρωματίζω με γαλάζιο τα forums στα οποία έχω ελέγχει ο ίδιος ότι επιτρέπουν τη διαφήμιση, με τα υπόλοιπα καλό είναι να είσαι πιο προσεχτικός.


Forums internet marketing

Forums κινητών τηλεφώνων

Forums με αυτοκίνητα - μηχανές
Forums σχετικά με τεχνολογία, υπολογιστές, διαδίκτυο

Forums  σχετικά με μουσική

Forums σχετικά με τη θάλασσα και τα ψάρια

Forums σχετικά  με αθλητισμό

Forums σχετικά  με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές
Forums σχετικά με comics, σειρές anime

Forums σχετικά με γνωριμίες, lifestyle και σεξ

Forums γενικού θέματος
Forums σχετικά με βιντεοπαιχνίδια

Forums σχετικά με στρατιωτική θητεία

Λοιπά Forums




Εάν εκμεταλλευτείς έστω και το 1/5 από αυτά, τότε να είσαι σίγουρος ότι οι προβολές σου θα εκτοξευτούν!

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press