ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

400 προβολές μέσα σε 9 ώρες - ΔΩΡΕΑΝ επισκέπτες από Forums



Θέλοντας να προωθήσω και να γνωστοποιήσω το blog μου ώστε να αυξήσω την επισκεψιμότητα του,  θυμήθηκα τα forums.   Λέω θυμήθηκα, διότι αν και είχα διαβάσει αρκετές φορές προηγουμένως για χρησιμοποίηση των forums για την προσέλκυση επισκεπτών , δεν είχα δοκιμάσει καν να το εφαρμόσω.  Τα forums, για όσους δεν γνωρίζουν (ή αγνοούν) είναι ειδικά διαμορφωμένοι ιστότοποι, όπου λειτουργούν σαν κοινότητες με τη συμμετοχή χρηστών-μελών παθιασμένων συνήθως πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα π.χ λάτρης των αυτοκινήτων.  Είναι σαν μια υποβαθμισμένη έκδοση των σημερινών μας social media, η ροή των οποίων ανανεώνεται σε ζωντανό χρόνο σε αντίθεση με τα forums όπου χρειάζεται να γίνει ανανέωση της σελίδας για να εμφανιστούν οι νεότερες αναρτήσεις. Παρόλα αυτά, πολλά εξακολουθούν να είναι ενεργά και είναι εξαιρετικά χρήσιμα για ανταλλαγή απόψεων καθώς επίσης αποτελούν πλούσια πηγή πληροφοριών. 

Όπως βλέπετε και στην εικόνα πιο πάνω, κατάφερα μέσα σε 9 ώρες, να δώσω στο blog μου περισσότερες από 400 προβολές και αυτές ήταν σχεδόν αποκλειστικά από τα Forums.  Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι πιθανόν να μην εντυπωσιαστούν καθόλου με αυτά τα δεδομένα.  Θα πρέπει όμως να αναφέρω ότι οι επισκέπτες του blog αυτού προέρχονταν αποκλειστικά από αναζητήσεις της Google, και οι προβολές κυμαίνονταν στις 15-50 κάθε μέρα. Επίσης, ο λόγος που δημοσίευσα αυτή την ανάρτηση ήταν ακριβώς για να αποδείξω, ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί και είναι εγγυημένη για όσους νέους bloggers θέλουν να προσελκύσουν επισκέπτες.
Αυτό ακριβώς που έκανα, ήταν να εγγραφώ σε 10 περίπου από τα μεγαλύτερα ελληνικα forums και να αναρτήσω ένα μήνυμα όπου διαφήμιζα το blog μου και προσκαλούσα τους επισκέπτες να το επισκεπτούν.  Το αποτέλεσμα για μένα, άκρως ικανοποιητικό.  Φανταστείτε ακόμα ότι το μόνο που έκανα, ήταν να απλά να αναρτήσω ένα απλό μήνυμα και να το κάνω copy-paste στα υπόλοιπα forums. Το αποτέλεσμα; 400 προβολές σε 9 ώρες.  Ίσως όχι τόσο στοχευμένες, αλλά τουλάχιστον γρήγορες και κυρίως δωρεάν!

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press