ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μέθοδος Youtube + PPD - Βρίσκοντας το κατάλληλο θέμα



Αυτό που θα κάνουμε είναι βασικά να δημιουργήσουμε βίντεο στο Youtube, με θέμα κάποια προγράμματα τα οποία έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ώστε να καθοδηγήσουμε τους χρήστες στο αρχείο μας και να εισπράξουμε κέρδος.  Εάν δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς θα κάνουμε, απλά συνέχισε να διαβάζεις!

Προσπάθησε να σκεφτείς κάποιο πρόγραμμα ή κάτι το οποίο είναι ανάρπαστο στο διαδίκτυο.  Παραδείγματα:  software cracks, key generators, money generators, facebook credits generator, psn card generator, amazon gift card generator, paypal funds adder...Αυτές είναι λίγες από τις αμέτρητες ιδέες που μπορείς να έχεις.  Πραγματικά, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείς να δημιουργήσεις.  Εάν θέλεις μπορείς να πάρεις ιδέες χρησιμοποιώντας το "Vagex" και το "U2bviews".  Και τα δύο αυτά προγράμματα είναι υπέυθυνα για να δώσουν views,subscribes,likes,comments, ακόμα και rating commenting στα βίντεο σου!  Αρκετοί τα χρησιμοποιούν για να κατατάξουν τα βίντεο τους υψηλότερα και να λάβουν περισσότερη κίνηση.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Η κατάταξη των βίντεο στο Youtube ακολουθεί ένα αλγόριθμο ο οποίος τα κατατάσσει ανάλογα με τα views, likes, comments, shares και κατάλληλης περιγραφής - τίτλου - ετικετών.  (και άλλα)

Αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα θα βοηθήσουν τα βίντεο σου να αναρριχηθούν  από νωρίς και να αντέξουν στον ανταγωνισμό.  Επομένως αρκετοί "ανταγωνιστές" θα χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένα θέματα στα βίντεο τους τα οποία πιστεύουν πως θα τους αποφέρουν χρήματα.  Χρησιμοποίησε τις ιδέες τους!  Άλλος τρόπος για να πάρεις ιδέες για το τι ψάχνεται και τι όχι στο διαδίκτυο, ειναι το Keyword Tool της Google.  Δεν πρόκειται να εμβαθύνω σε αυτή τη ανάρτηση για το συγκεκριμένο εργαλείο, δουλειά του όμως είναι να παρουσιάζει στατιστικά με την συχνότητα πληκτρολόγησης των keywords (λέξεις - κλειδιά). Μπορείς ακόμα να ερευνήσεις στα social media (Facebook, Twitter, κλπ) για το τι γίνεται μόδα και πουλάει, παίρνει πολλά likes, πολλά favourites και ούτω καθεξής.

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press