ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μέθοδος Youtube + PPD - Βελτιστοποίηση των βίντεο ΜΕΡΟΣ 2ο (Vagex, U2Bviews)



Η μεγάλη ζήτηση σε κάποιο θέμα, έχει ως αποτέλεσμα το βίντεο σου να είναι απλά ένα από τα εκατοντάδες, ή χιλιάδες του είδους του.  Η αρχή του είναι ακόμα πιο δύσκολη καθώς θα πρέπει να το προωθήσεις κάπως. Εδώ είναι που θα χρησιμοποιήσεις τα Vagex και U2bviews για να ανεβάσουν το βίντεο σου.  Βασίζονται σε σύστημα με credits, ανταλλαγής προβολών, σχολίων κλπ. και μπορείς να λάβεις όσα credits θέλεις δωρεάν, εάν τα αφήσεις να λειτουργούν σε αυτόματο πιλότο.  Ακόμα, δεν μπορείς να παραβλέψεις να τα χρησιμοποιήσεις, διότι είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν like τα βίντεο σου που σχετίζονται με ψεύτικο πρόγραμμα!  Εάν πάρεις dislike, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Μόνο να παίρνεις και άλλα like για εξισορρόπηση! Μπορείς βέβαια να κρύψεις την μπάρα, αλλά δεν συνιστάται διότι τα σχόλια από μόνα τους δεν μπορούν να αποδώσουν την ακριβή εικόνα του βίντεο. Επίσης μπορείς να ελέγξεις ποια σχόλια θέλεις να παιρνούν στα βίντεο σου.  Εννοείται πως θα αφήνεις μόνο τα θετικά!  Δεν θα ήθελες να σε κακολογούν στο ίδιο σου το βιντεο.  Χρησιμοποίησε δεύτερο και τρίτο λογαριασμό Youtube για να αυξήσεις τα like, και να κάνεις θετικά σχόλια. Και παλι, εάν δεν αισθάνεσαι καλά με αυτό που κάνεις, προσπέρασέ το!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Για τις υπηρεσίες Vagex και U2Bviews, χρησιμοποίησε διαφορετικό λογαριασμό Youtube από αυτόν που θα χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις τα βίντεο.  Επίσης προσπάθησε να μην τρέχεις και τα δύο προγράμματα ταυτόχρονα εάν έχεις συνδεδεμένο και στα 2 κοινό λογαριασμό Youtube.

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press