ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μέθοδος Youtube + PPD - Βελτιστοποίηση των βίντεο - ΜΕΡΟΣ 1ο (Τίτλος,Περιγραφή,Ετικέτες).


Όπως η Google, ετσι και η Youtube είναι μια μηχανή αναζήτησης.  Προκειμένου το βίντεο σου να φτάσει στο κατάλληλο άτομο, θα πρέπει προηγουμένως να έχεις στοχέυσει τα κατάλληλα keywords ώστε το βίντεο σου να είναι όσο το δυνατότερο πιο σχετικό με την αναζήτηση του χρήστη.  Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να εστιάσεις σε 3 παράγοντες:  Τίτλος - Περιγραφή - Ετικέτες.

ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ: Πήγαινε στο Youtybe keyword tool   και κάνε αναζήτηση για σχετικά keywords χρησιμοποιώντας το 1ο βίντεο στην κατηγορία την οποία στοχεύεις. Βρες 10-15 σχετικά keywords με τη μεγαλύτερη συχνότητα αναζήτησης, και αποθήκευσε τα σε αρχείο txt.

Τίτλος: Να θυμάσαι στον τίτλο πάντα να ξεκινάς με το όνομα του προγράμματος.  Επίσης, να χρησιμοποιάς κεφαλαία γράμματα στην αρχή κάθε λέξης για να δώσεις έμφαση.  Στη συνέχεια μπορείς με σημεία στίξη όπως παύλα (-) να επισημάνεις το hosting file service που χρησιμοποιείς, και επίσης την πιο πρόσφατη ημερομηνία ώστε να φαίνεται ανανεωμένο. Η σήμανση ΔΩΡΕΑΝ επιπλέον είναι αρκετά δημοφιλής.

Περιγραφή:  Η περιγραφή είναι  σημαντική, καθώς είναι το μέρος όπου θα αναρτήσεις το link του αρχείου για κατέβασμα, γι'αυτό φρόντισε να το βάλεις πρώτο ώστε να φαίνεται.  Στη συνέχεια, φτιάξε όσο το δυνατό πιο μεγάλη περιγραφή, συμπεριλαμβάνοντας ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ τα keywords τα οποία στοχεύεις.

Ετικέτες:  Απλά πράγματα.  Τα keywords τα οποία στοχεύεις. Αντιγραφή - επικόλληση από το txt. το οποίο έχεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Προσπάθησε να έχεις κοινά keywords σε τίτλο, περιγραφή και ετικέτες, δίνοντας περισσότερη βαρύτυτα στην περιγραφή.


Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press