ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πώς να επικολλήσεις κώδικα Adsense στο περιεχόμενο της ανάρτησης - Blogger

Μπορεί να βάζεις κώδικα Adsense σε sidebars, headers  ή footers χρησιμοποιώντας  τους διαθέσιμους χώρους των gadgets,  όπως βρίσκονται διαμορφωμένοι ανάλογα με το template που χρησιμοποιείς, πώς όμως μπορείς να βάλεις κώδικα Google Adsense μέσα στην ανάρτηση; Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους, είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα.  Χειροκίνητα μπορείς να προσθέσεις τον κώδικα σε όποιος σημείο της ανάρτησης θέλεις, χρησιμοποιώντας την επιλογή "HTML" που είναι το το 2ο κουμπί πάνω αριστερά όταν γράφεις η επεξεργάζεσαι μια ανάρτηση.  Εάν όμως θέλεις να επικολλάται ο κώδικας σου σε όλες τις αναρτήσεις αυτόματα, είτε στο πάνω ή είτε στο κάτω μέρος, θα πρέπει να επεξεργαστείς το template.



Πρώτα, θα πρέπει να πάρεις τον κώδικα Adsense και να τον τροποποιήσεις από HTML σε XML για να είναι συμβατός. Για να το κάνεις αυτό, κάνε κλικ εδώ. Έπειτα θα τον αντιγράψεις και πλέον είσαι έτοιμος να τον επικολλήσεις στο template.  Θα πας template > Edit HTML. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνεις κλικ μέσα στο χώρο του κώδικα και να πατήσεις Ctrl + F για να ανοίξεις την μπάρα αναζήτησης.  Κάνε αναζήτηση το παρακάτω κώδικα:  

<data:post.body/>  

 
Έχω επικολλήσει τον κώδικα Adsense μετά

Εάν θέλεις τη διαφήμιση να εμφανίζεται στην αρχή, επικόλλησε τον κώδικα Adsense πριν τον πιο πάνω κώδικα.  Εάν θέλεις να εμφανίζεται στο τέλος, επικόλλησε τον μετά. Μπορεί να βρεις 2 φορές το  πιο πάνω κώδικα στο template σου, γι΄αυτό δοκίμασε και τις 2 περιπτώσεις εάν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη.


Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press