ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μέθοδος Youtube + PPD - Εισαγωγή

PPD (Pay Per Download) είναι η μέθοδος που θα μας απασχολήσει.  Είναι σίγουρος ότι αρκετοί θα ξέρουν ήδη περί του "Youtube partnership program" το οποίο επιτρέπει σε κάθε συνεργάτη - χρήστη του Youtube, να κερδίσει κάποια χρήματα μέσω του προσωπικού του καναλιού (channel) στη σελίδα. Είναι γεγονός όμως ότι δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς καλείσαι πρώτα να φτιάξεις φήμη γύρω από το κανάλι σου, να κερδίσεις subscribers, ώστε να αυξήσεις σταδιακά τις προβολές κλπ.  Γεγονός επίσης είναι το περιεχόμενο των βίντεο σου θα πρέπει να μην περιέχουν οποιαδήποτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων καθώς επίσης για να γίνεις δεκτός στο πρόγραμμα συνεργατών θα πρέπει να πληρείς κάποια κριτηρια όπως συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών και προβολών στο κανάλι σου.  Και αν ήταν μόνο αυτό... Το πρόγραμμα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο ακόμη, κάτι που καθιστά αναγκαία την εγγραφή στο πρόγραμμα μέσω τρίτων εταιρειών, πράγμα που συνεπάγεται μείωση των εσόδων για σένα.  Επίσης μπορεί να μην έχεις ιδέα από φτιάξιμο βίντεο και να βαριέσε στην ιδέα!  Μην ανησυχείς όμως, εγώ θα σου προτείνω μια εναλλακτική μέθοδο την οποία είμαι σίγουρος πως θα βρεις άκρως ενδιαφέρουσα.  Η μέθοδος αυτή έχει να κάνει με την είσπραξη κέρδους χρησιμοποιώντας υπηρεσίες PPD ( Pay Per Download) και το Youtube.  PPD για όσους δεν γνωρίζουν, είναι υπηρεσίες οι οποίες "κλειδώνουν" ένα αρχείο (μουσική,προγράμματα, εικόνες, κλπ) και στη συνέχεια επιτρέπουν πρόσβαση στο αρχείο εφόσων ο χρήστης συμπληρώσει μια έρευνα (survey).  Όπως και στα PTC, έτσι και στα PPD υπάρχουν οι διαφημιστές και οι εκδότες (publishers),  οι οποίοι στα PPD πληρώνονται για κάθε επιτυχημένη μεταφόρτωση (download) κάποιου αρχείου.  Με λίγα λόγια σαν publisher σε ένα PPD πληρώνεσαι για να κατεβάζει κάποιος το αρχείο σου.  Εάν αυτό σε χαροποιεί, μάθε επίσης ότι τα ποσοστά είναι υψηλά και κυμαίνονται μεταξύ $0.20 έως και $20 για κάθε επιτυχημένο download! O μέσος όρος βέβαια είναι $1 αλλά δεν είναι και λίγα.  Φαντάζομαι πως τώρα θα έχεις σκεφτεί ήδη πως θα το συνδιάσουμε με το Youtube...Πριν όμως συνεχίσω, σου επισημαίνω τις υπηρεσίες και τα εργαλεία τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για τους σκοπούς αυτής της μεθόδου.

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press