ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το blog θα ανανεώνεται κάθε 1-2 ημέρες με νέο περιεχόμενο. Ακολούθησέ με στο Facebook για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα!

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Blogger ή Wordpress;


Λοιπόν, Blogger ή Wordpress;  Και οι δύο πλατφόρμες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.  Το blogger προσφέρεται δωρεάν από την Google και δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείς, εκτός και αν θέλεις να κατοχυρώσεις domain name για να δώσεις ένα άλλο "αέρα" στην ιστοσελίδα σου και να ξεφορτωθείς το ίσως "άσχημο"  blogspot.com που σε κάνει να φαίνεσαι ερασιτέχνης.  Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό όμως του blogger, είναι ότι σου επιτρέπεται η χρησιμοποίηση διαφημίσεων έτσι ώστε να αξιοποιήσεις το περιεχόμενο και να βγάλεις κάποια λεφτά, εάν αυτός είναι ο σκοπός σου εν τέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Από την άλλη, το Wordpress.org (δεν θα πρέπει να συγχέεται με το Wordpress.com) είναι πλατφόρμα η οποία προσφέρεται μόνο όταν έχεις πληρώσει κάποιο server για hosting.  (+ το domain name) Οπόταν όπως αντιλαμβάνεσαι εκεί που δεν ξόδευες ούτε σεντ για ένα blog στο blogger, για wordpress εξαναγκάζεσαι να πληρώνεις κάθε μήνα ή χρόνο αναλόγως του πλάνου που θα επιλέξεις.  Η πλατφόρμα wordpress.org όμως είναι πολύ καλύτερη του blogger από άποψης δυνατοτήτων και υποστήριξης.  Περισσότερα themes, περισσότερες εφαρμογές, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κίνδυνο να βρεθεί το blog σου διαγραμμένο(!) από τη Google...

Επομένως θα ήταν καλύτερο εφόσον σου το επιτρέπει η οικονομική σου κατάσταση να επενδύσεις για ένα (πιθανόν κερδοφόρο) blog με wordpress.org.  Ιδάλλως, το blogger μπορεί να αποδειχθεί εξίσου καλό αναλόγως της χρήσης που θα του κάνεις.

Κωνσταντινος - Διαχειριστης

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να λύσω όσες απορίες έχετε, γιαυτό μην διστάσετε να γράψετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την ανάρτηση. Τα referral links επιτρέπονται μόνο στο Forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright @ 2013 |ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ |Σχεδιασμός από Templateism | Επεξεργασία από kotsios555 | Love for The Globe Press